Bedrägeri & Bluffakturor

Bluffakturor & Blufföretag som trakasserar har tyvärr blivit ett problem för svenska företag. Det är dessutom ett problem som bara växer för varje år som går.

Vi bistår alla företagare, stora som små med juridisk hjälp och rådgivning om man hamnat i tvist med ett företag eller fått en bluffaktura som är svår att reda ut. Arbetet med att motverka blufföretag har lett oss till där vi står idag. Vi har nu utvecklat Säkert Samtal Mobil som vem som helst kan ladda ner till sin smartphone och där varnas man för alla Bedrägerisamtal automatiskt direkt i mobilen. Vi tror på enkelhet och vi har bara en enkel idé.

Den idén är att du som företagare skall kunna bedriva din verksamhet  helt utan störande och irriterande moment såsom envisa säljare, bluffakturor och blufföretag. En försäkring som finns där men som inte heller märks.
Allt i diskretion för att ditt arbete ska kunna flyta på som vanligt utan onödiga störningsmoment. Hos oss är du alltid välkommen och ibland när det känns för mycket med allt samtidigt, fungerar vi som ditt fulla stöd på företaget där du kan lämna ifrån dig all frustration.

Låt oss sköta dina störningsmoment medan du fokuserar på ditt eget företag !

 

 

Läs mer här hur vi kan hjälpa dig!