FöretagsService - Varningar & rådgivning om bluffakturor

Bedrägerifakturor är ett växande problem för svenska företag

Oseriösa aktörer skickar fakturor för produkter och tjänster som inte levererats. Många företag uppdagar inte dessa fakturor eftersom företagsnamn och logotyper ofta påminner om kända företag inom tex el, telefon, sophämtning mm. För de som upptäcker bedrägerifakturan och vägrar att betala fakturan kommer inte sällan hotfulla kravbrev om inkasso och kronofogden. Om man inte hanterar dessa ärende rätt kan de utsatta bli betalningsansvariga.

Säkert Företag hjälper våra medlemmar med rådgivning och i många fall även hantering utav ärenderna för att ni ska slippa irritationen samt oron för att behöva betala för något ni inte beställt.

Varningslista med bedrägeriföretag: det finns många företag att se upp för!

Eftersom vi har en stor mängd medlemmar kommer det dagligen in information om påstådda bedrägeriföretag till oss. Vi analyserar detta och ser till att informationen stämmer. Är detta ett bedrägeriföretag använder vi denna informationen för att snabbt informera er andra så att ingen råkar ut för dessa i onödan. Ni väljer själva hur ni vill ta del av informationen och vi skickar även sms och email till dom som vill ha informationen snabbt utan att behöva besöka vår hemsida varje dag.

På vilket sätt kan er telefonrådgivning vara värdefullt för mig?

Antalet bedrägerifakturor blir allt vanligare och fler och fler blir utsatta. Hur vet man då att man har fått en bedrägerifaktura och hur hanterar jag den? Frågorna är många och med vår rådgivning hjälper vi dig snabbt att ta itu med ärendet. Vill ni inte själva göra det så erbjuder vi hjälpen att göra det åt er. Ring eller maila oss för mer info.

Vad är en bedrägerifaktura?

 • Faktura utan att ni haft kontakt med företaget.
 • Faktura utan att ni haft kontakt med företaget men produkt eller tjänst har levererats.
 • Faktura där ni haft kontakt med företaget men ingen produkt eller tjänst har levererats.
 • Faktura där priset inte överensstämmer med överenskommelse.
 • Faktura där andra villkor inte överensstämmer med överenskommelse.
 • Faktura där tjänsten inte fungerar enligt överenskommelse.
 • Faktura där jag anser mig vilseledd på annat sätt än ovan.
 • Faktura där ingen information om erbjudande framgår.

 

Vad kan FöretagsService göra för mig?

Bedrägerifakturor och bedrägeriförsök via telefon blir allt vanligare och tar enormt mycket kraft och energi. Det är inte alltid så lätt att veta hur man skall gå tillväga för att bestrida en faktura på ett korrekt juridiskt sätt. Detta resulterar i att ni istället kan få en påminnelse eller kan bli återbetalningsskyldiga. Låt då oss ta hand om ärendet helt för att kontakta företaget och reda ut problemet med bedrägerifakturan. Våra jurister hjälper er från början till slut i en eventuell tvist.

Ni får även tillgång till en dagligen uppdaterad Varningslista över bedrägeriföretag som agerar på marknaden. Denna listan kan skickas ut till er som kund helt enligt egna önskemål. Utskick kan ske via SMS eller e-mail för att ni inte ska behöva besöka hemsidan varje dag. Den finns även tillgänglig i vår Applikation till iPhone och Android om man är på resande fot. På så sätt är ni alltid uppdaterade med information om bedrägeriföretagen.

 

Varför skulle "bedrägeriföretagen" lyssna på just era uppmaningar?

De flesta företag som inte har "rent mjöl i påsen" vet vilka vi är, och eftersom att vi har jobbat så länge i branschen och är väl etablerade, så vet många även om att vi utan problem kommer att dra ärendet så långt som till en rättslig åtgärd. Vi har kraftfulla verktyg för att sätta dit företaget som skickat bedrägerifakturan, såsom ljudinspelningar, fakturaunderlag, kundens egna upplevelser, jurister och experter på avtalsrätt men även publika varningar såsom internet. Bedrägeriföretagen vet även om att deras argument med absolut största sannolikhet inte håller i en eventuell rättegång och lägger därför allt som oftast ner sina krav gentemot kunden.

FöretagService

 • Juridisk hjälp och rådgivning vid hantering av bedrägerifakturor.
 • Få varningar om bedrägeriföretag och nyheter via sms och mail. Enligt egna önskemål.

Pris

2960 kr/år

 

Paketpris

 • Vi erbjuder även FöretagsService & SäkertSamtal till ett förmånligt paketpris.

Pris

3790 kr/år