• Sydsec Bevakning AB – Ny ägare till Säkert Företag Sverige AB

  fre, 30/12/2016

  Säkert Företag Sverige AB kan stolt presentera sitt nya moderbolag Sydsec Bevakning AB.

  Sydsec är en helhetsleverantör av säkerhetslösningar och erbjuder hjälp med allt från bevakningstjänster, åtgärd- och fastighetsjour och brandprov till hjälp med handelstjänster, parkeringsövervakning, larm och teknik. Företaget är ett certifierat och auktoriserat bevakningsföretag som arbetar för ett säkrare Skåne och utför långsiktiga uppdrag för såväl den privata sektorn, som kommun och näringsliv.

  – Genom att vi nu går in som ägare kommer Säkert Företag tillsammans med Sydsec kunna erbjuda en kundnytta för båda bolagens kunder som vi upplever är unikt på marknaden, säger Bjarne Sjöbeck, vd för Sydsec, som också går in som styrelseordförande i Säkert Företag.

  Bland annat kommer Säkert Företag kunna erbjuda en ännu högre säkerhet kring destruktion av sekretessinformation. Hela processen, från hämtning till destruktion, kommer hädanefter övervakas av två uniformerade och bakgrundskontrollerade väktare från Sydsec. Det innebär att Säkert Företags säkerhetsnivå är helt unik i Sverige bland dem som erbjuder en säker hantering vid destruktion av sekretesskärl och datamedia.

  Säkert Företag kommer fortsätta att verka självständigt under eget varumärke och inga förändringar genomförs i personalstyrkan med anledning av förvärvet.

  Vid frågor kring förvärvet kontakta Bjarne Sjöbeck, vd Sydsec och styrelseordförande i Säkert Företag.

   

   

  E-post: bjarne.s@sydsec.se

  www.sydsec.se