• Säkert Företag Varnar

  fre, 15/12/2017

  Vi har tidigare varnat för Företagsopinion och nu har fakturorna börjat trilla in hos drabbade företagare.

  De senaste veckorna har vi mottagit enormt många samtal från personer som har blivit drabbade av Företagsopinions PROPÅ undersökning.

  Det är en undersökning som ser ut att komma från en myndighet. Man vill med denna enkät ta reda på om ditt företag kan tänka sig att erbjuda instegsjobb, traineejobb, nystartsjobb eller arbetsplatspraktik för nyanlända. Företagsopinion drar nytta av företagens välvilja att hjälpa andra och det som inte framgår tydligt är att denna så kallade undersökningen är ett erbjudande om annonsering på Företagsopinions hemsida som kostar 6395 SEK/ år och löper 24 månader så totalt 12 790 SEK.

  Företagsopinion har tydliga kopplingar till ökända bolagen Nummerupplysningen.se samt Bolagsupplysningen.se. Dessa bluffbolag är välkända sedan många år tillbaka och funnits med på Säkert Företags varningslista sedan deras start. Det är samma personer som ligger bakom bolagen. De är alla registrerade i Estland och tillvägagångssättet att lura oskyldiga företagare är snarlika. Vi på Säkert Företag har hjälpt flera hundratals företagare att komma ur deras avtal.

  Vi vill återigen uppmana alla som har fått denna PROPÅ undersökning att riva den.

  Vi på Säkert Företag har lång erfarenhet att arbeta mot dessa välkända bluffbolag och vi tar gärna emot ert samtal om ni önskar hjälp och rådgivning.
  Tveka inte att kontakta oss för mer information om vår företagsservice där vi garanterar er ett avslut hos Företagsopinion.


 • Lägg till ny kommentar

  Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.