• Construct Data Publishers A.S / Fair Guide

  Construct Data Publishers A.S / Fair Guide

  Org nr: 4453-9231 (Utländskt)
  Adress: Suché Mýto 1
  Postadr: 811 03 Bratislava SLOVAKIEN (Utlandet)
  Telefon: +421 (2) 32 114 110
  Faxnr: +421 (2) 33 010 334
  Bankgiro / Kontouppgifter: 00 35 55 02 40 44          IBAN Nr: AT16 5300 0035 5502 4044

  Hemsida: www.cdnet.at www.fairguide.com

  VARNING! Detta företag skickar ut maskerade orderformulär på engelska, gällande en katalog för företag som vill synas på mässor. Uppgifterna är felaktigt ifyllda med mening, för att kunden skall rätta till det och skicka tillbaka formuläret. Man binder sig då att under 3 års tid betala 1271 Euro (Ca 12,200 Kr) per år. Detta står mycket otydligt och den Tyska motsvarigheten till detta företag har förbjudits av Österrikisk domstol att bedriva verksamhet.

  Returnera aldrig ett avtal från detta företag. Kontakta Säkert Företag på telefon: 0900-111 20 10 om ni fått problem med dem.

  UPPDATERING DEN 13/8-2013 : Företagets sajt har stängts ned av Federal Trade Commission – FTC,  på uppdrag av USAs regering,  på grund av bedrägerierna. En av företaget sajter är nu överatgen av FTC där de går ut med mer information. 


 • Kommentarer

  • Wilder Garden Design - tor, 20/09/2012 - 04:08

   Hej Min foretag har varit lura med construct data publishers. De hade skickade ett brev kopplade med stockholm massan. Jag hade gjort ett utställning för många många år sedan med ett annat företag.Det var ett marknadsföring blankettsom påstår De behöver uppdatera deras dator system. Då var jag bortresa och en i min famlji som är inte kopplade med min företag fylld i blankett och skickade iväg. Då kommer chock med en bluff faktura. Telefon number som påstår på fakturan finns inte och inga response på e mail. Många brev som jag har skickade till de att säger det var misstag och jag som ägare av företag har inte godkänt detta. Nu har jag bestrider fem faktura och de forfarande lyssna inte. Jag har gjört en polis anmäla men de ville inte hjälpa till. I början tycker på att vi hade en avtal och sade det var inte bluff fakturan. Jag var så besviken men efter de lyssna till historia de sade de till mig att bestrider fakturan. Kanske har de inga resurs att hjälpa som jag har tag redan på efteråt. Jag har pratade med en Rådgivning hos företagarna och de säger bestrider och skicka tilbakas och polisen kan inte göra så mycket. Det är först gången det har hänt till mig. Jag forstår inte hur o serious företag som exampel construct data publishers som har en domstol förbjud i EU kan lura en företag och vara myndighet göra ingenting att hjälpa oss. Vad kan man göra utan bestrider faktura ? Finns det hjälp där ute ? Bill

  Lägg till ny kommentar

  Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.