• Gröna Magasinet

  Gröna Magasinet

  En kund till oss som använder sig av Säkert Samtal vidarekopplade en säljare från Gröna Magasinet. De visste inte att de hade blivit vidarekopplad till oss utan pratade på som om de kommit till rätt person. Precis som man har läst om tidigare så försökte dem få oss att tro att vi redan hade en annons och ett avtal hos dem men som vi nu hade avslutat, de ville bekräfta detta genom att ta en sista kontakt. Redan där satte vi stopp för dem genom att avslöja vem vi var och även berätta för dem vad vi redan visste om dem. Säljaren slängde på luren, så säljaren har koll på vad dennes sysslar med: Bedra oskyldiga företagare!! Gröna magasinet är ett bedrägeriföretag och företaget som ligger bakom heter Ad Business Nordic AB som bytte namn från Lassa 202 Entreprenad & Service AB (2014-09-01).  Ändamålet med Ad Business Nordic AB är att bedriva städ- och hushållstjänster, byggverksamhet, handel med bygg- och städmaterial, uthyrning och försäljning av verktyg och arbetsmaskiner, flytt- och budtjänster samt transport av gods, personaluthyrning.
  Gröna magasinet inriktar sig på internetkatalog. Detta innebär att företaget säljer annonseringar. Deras katalog består av massinlagd grundinformation om väldigt många företag men deras sida har fåtal besökare. Men ändå publiceras det nyheter.
  Företaget ringer upp och säljer avslut. De ringer upp ett företag som aldrig har varit kund hos de och hävdar att dem är det. Man blir lurad och tror att man har avslutat tjänsten men i själva verket så har de tecknat ett nytt avtal utan att man har tackat ja. Därefter får företaget en faktura som kan vara upptill häpnadsväckande 45 000 kr.

  • Företagsuppgifter:
  Ad Business Nordic AB (Gröna Magasinet)

  • Adress:
  Brevia
  114 79 Stockholm

  • Bankgiro
  556-9322

  • Org.Nr
  556977-0950

  • Telefonnummer
  08-559 214 04, 031-3131549

  • Hemsida
  www.grönamagasinet.se

  Har du drabbats av detta företag eller har något tips? kontakta oss på 040-6119050 eller via e-post info@sakertforetag.se


 • Lägg till ny kommentar

  Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.