• JRF Mark AB (OBS ! Namnet är KAPAT!)

  JRF Mark AB (OBS! Namnet är KAPAT!)

   

  Denna VARNING är annorlunda än andra Varingar. Detta därför att företaget ovan har blivit utsatt för Kapning. (Varumärkesintrång och ID-kapning). 

  Detta innebär att privatpersoner i form av ligor från utlandet, knackar på hos vanliga hushåll och erbjuder allt från asfaltering till dränering för en billig peng.

  Vad som händer sedan är att arbetet utförs extremt slarvigt och detta medför stora problem för den drabbade. Många som påtalat bristerna har blivit utsatta för hot. 

  Personerna som knackar på har även med sig reklamblad, där det står JRF Mark AB samt prisinformation och vad som erbjuds. Även ett telefonnummer finns på lappen.

  Numret fungerar INTE och därför är det i efterhand omöjligt att få tag i bedragarna.OBSERVERA ! JRF Mark AB är ett riktigt företag, men har alltså INGET att göra med bedrägeriet. 

   

  Om du får besök av någon som påstår sig komma från JRF Mark AB och vill erbjuda byggtjänster, asfaltering eller liknande, RING POLISEN på telefon: 114 14. Kontakta sedan Varningslistan på telefon: 040-692 10 05 för snabb hantering. 


 • Lägg till ny kommentar

  Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.