• Upphandlingsgruppen AB (Fd Tenders Daily)

  Säkert Företag varnar för Upphandlingsgruppen AB (fd Tenders daily, namnbyte 2014-05-05)

  Uppdaterad information om Upphandlingsgruppen AB (Tenders Daily AB)

  Säkert företag har fått information ifrån kunderna att Upphandlingsgruppen AB har börjat hota med kronofogden. De skriver följande på sina fakturor:
  OBS! Denna ansökan om betalningsföreläggande kommer att skickas in till kronofogden om inte betalning är oss tillhanda senast inom 8 dagar.
  Upphandlingsgruppen AB skickar ifyllda handlingar om betalningsföreläggande från Krfonofogden direkt till kunden. Alltså är den ännu inte inskickad till Kronofogden. Bestrid den som vanligt!

  Detta företag har varit igång i flera år med olika namn. De är välkända av oss sedan många år tillbaka. Nu har vi fått in en hel del tips samt att vi bestritt fakturor åt våra kunder som är skickade från dem. Vi ser nu även att tidningarna börjat skriva om dem.

  De finns ute på internet och erbjuder en gratistjänst gällande bevakning av upphandling. När våra kunder har gått med på detta GRATIS så har det i orderbekräftelsen stått i det finstilta att man måste avbryta och säga ifrån om man inte vill vara med längre inom 14 dagar. Detta har våra kunder gjort, hört av sig gång på gång, ringt till deras kundtjänst samt epostat dem utan något svar. Efter 14 dagar kommer fakturan som är på ca 6000 kr ex moms där de påstår att man har bundit upp sig på ett 1-års avtal.

  Det är Martin Larsson som är VD för bolaget och det är även han som står som referens på både bekräftelsen samt  fakturan. Det är även Martin Larsson som skriver de hotfulla svaren per email.  Han hotar med både Inkasso och Kronofogden vilket skrämmer företagarna. Bedrägeriföretagets förfallodatum på fakturorna brukar vara väldigt kort, därav det är viktigt att fakturorna bestrids så fort man erhåller den.

  Har ni ett tips gällande detta företag eller har ni blivit drabbade? Kontakta oss på 040-611 90 50 (knappval 2) eller maila oss på info@sakertforetag.se


  Bluffakturor

  Klicka på bilderna för att förstora dom.

 • Lägg till ny kommentar

  Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.